ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ

Η εισαγωγή στα ΑΕΙ-ΤΕΙ εξαρτάται κυρίως από τις γραπτές επιδόσεις των μαθητών στις ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ εξετάσεις. Γιαυτό στο φροντιστήριό μας :

  • Μαθαίνουμε τους μαθητές να γράφουν διαγωνίσματα.
  • Κατά τη διάρκεια της χρονιάς έχουμε 4 κύκλους διαγωνισμάτων. (Είναι 3ωρα, όπως τα ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ,

σε συγκεκριμένη ύλη ή και επαναληπτικά)

1ος κύκλος : Σεπτέμβριος-Δεκέμβριος (κάθε 15 μέρες ,Κυριακή   10:00-13:00 ή 13:00-15:00 ή 15:00-18:00)

2ος κύκλος :  03 – 08 Ιανουαρίου.

3ος κύκλος :  20 Ιανουαρίου -20Μαρτίου

4ος κύκλος : 28 Μαρτίου-30 Απριλίου (Τα EΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΑ διαγωνίσματα της Ο.Ε.Φ.Ε.)

  • Τα διαγωνίσματα γράφονται στις ιδιαίτερα ευχάριστες-λειτουργικές και σύγχρονες αίθουσες διδασκαλίας του φροντιστηρίου μας. (Δείτε τις φωτογραφίες).
  • Στόχος μας είναι να ¨προσομοιώνουμε¨ το κλίμα των ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ  εξετάσεων ώστε να μειώσουμε-καταπολεμήσουμε το άγχος των μαθητών μας.
  • Οι επιδόσεις καταχωρούνται στην ατομική καρτέλα του κάθε μαθητή. Οι διδάσκοντες συζητούν – συμβουλεύουν τους μαθητές, για τα λάθη και τις παραλήψεις ,ώστε στα επόμενα διαγωνίσματα να γίνουν καλύτεροι…

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ – ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΘΗΣΗΣ

Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο γίνονται ιδιαίτερα μαθήματα (σε έναν ή δυο μαθητές), από τους καθηγητές του φροντιστηρίου μας. Έτσι θα έχουν οι μαθητές όλα τα θετικά των μαθημάτων στο φροντιστήριο και των ιδιαιτέρων μαθημάτων.

Επίσης όταν απαιτείται από το μάθημα γίνεται από τους καθηγητές χρήση πληροφοριών από το διαδίκτυο (πειράματα,βίντεο για οποιδήποτε μάθημα,άρθρα κλπ)  χρησιμοποιώντας διαδραστικό πίνακα.

Υπεύθυνος της ομάδας των καθηγητών για τα ιδιαίτερα μαθήματα και την ενημέρωση από το διαδίκτυο είναι ο κ. Ντακούλας Αντώνης, Μαθηματικός- Πληροφορικός

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ-ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ  ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟΥ

Συγκεκριμένη ομάδα καθηγητών με επικεφαλής τον κο Ντακούλα Κων/νο έχει αναλάβει την πλήρη – αναλυτική και επιστημονική ενημέρωση σε θέματα επαγγελματικού προσανατολισμού.

Ερωτήσεις για σχολές – κατευθύνσεις –αγορά εργασίας παίρνουν υπεύθυνες απαντήσεις.

Όλοι οι μαθητές μας έχουν τη δυνατότητα να κάνουν ΔΩΡΕΑΝ TEST επαγγελματικού προσανατολισμού με H/Y, για την αναλυτική ανίχνευση των δεξιοτήτων τους και για την επιλογή σχολών προτίμησης.

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ  ΓΟΝΕΩΝ – ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

Στο …ταξίδι για τις εξετάσεις σημαντικό ρόλο πρέπει να έχουν ο μαθητής, οι διδάσκοντες και οι γονείς. Η έμπρακτη συμπαράσταση του Φροντιστηρίου μας εκδηλώνεται με τη συνεχή παρακολούθηση της επίδοσης και της προόδου των μαθητών , και με την τακτική , λεπτομερή ενημέρωση των ίδιων και των γονέων τους .

1η  συνάντηση γνωριμίας (για Α΄-Β΄Λυκείου):  Αρχές Νοεμβρίου

2η  συνάντηση ενημέρωσης :  Δεκέμβριο

3η  συνάντηση ενημέρωσης :   Απρίλιο

HMEΡΙΔΑ  ΨΥΧΟΛΟΓΟΥ-ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Το Φροντιστήριό μας είναι συνέχεια δίπλα στο μαθητή όταν χρειάζεται ψυχολογική και μαθησιακή στήριξη. Ενθαρρύνουμε το μαθητή στις δύσκολες στιγμές , προσθέτουμε ώρες ενισχυτικής μαθητείας , όταν διαπιστώνουμε κενά, ενεργοποιούμε και απελευθερώνουμε κρυμμένες δυνάμεις. Βοηθούμε ώστε ο μαθητής να ¨βγάλει¨ τον καλύτερό του εαυτό.

Κάθε χρόνο επισκέπτεται το φροντιστήριό μας ο διακεκριμένος ψυχολόγος, κ. Λάππας Αλέξης. Συζητά με τους μαθητές για τις εξετάσεις, τους συμβουλεύει και τους προτείνει λύσεις για τη διαχείριση του άγχους, του χρόνου εξέτασης κλπ.

 

BAZAR ΤΡΟΦΙΜΩΝ-ΡΟΥΧΩΝ-ΦΑΡΜΑΚΩΝ    για το Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο.

 Κάθε Δεκέμβρη οι  μαθητές με τους καθηγητές επισκέπτονται το Παιδικό Χωριό και παραδίδουν τα  ΤΡΟΦΙΜΑ-ΡΟΥΧΑ  και ΦΑΡΜΑΚΑ που συγκεντρώνουμε   με αγάπη και ενδιαφέρον…

 

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΑ ΧΙΟΝΙΑ

  Μια φορά το χρόνο, στο τέλος του Γενάρη ,μια ημερήσια εκδρομή στα χιόνια-χιονοδρομικό κέντρο, αποτελεί ευχάριστη απόδραση από την  καθημερινότητα !!!

 

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ

 Toν Δεκέμβρη  ή Γενάρη οι  μαθητές με τους καθηγητές  διασκεδάζουν !!!

 

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ

Kάθε Τσικνοπέμπτη διασκεδάζουμε μετά το μάθημα στο φροντιστήριό μας….